festivitati toca roba

Tocă şi robă
   Toca este de culoare neagră cu bentiţă şi ciucure galben, asortat, dar, la cerere poate fi personalizată aşa cum doreşte fiecare unitate de învăţământ. Toca este confectionata la comanda de catre fiecare absolvent iar ciucurele şi bentiţa care însoţesc toca se pot comanda pe diferite nuanţe şi culori. Toca se păstrează de către absolvent ca amintire.

   Roba se închiriază la preţuri modice sau se poate păstra contra cost. Roba este de culoare neagră şi dispunem de mărimi diferite de robe pe taliile corespunzatoare, astfel încât să nu fie nevoie să purtaţi un lucru care nu vi se potriveşte. În plus,vă garantăm că robele vor arăta impecabil(spălate şi călcate) pentru ca nimic să nu umbrească unul dintre cele mai importante momente ale vieţii voastre.

Eşarfă personalizată.
   Eşarfa este confecţionată din crep saten, galben, personalizată cu sigla instituţiei, facultatea şi anul terminal. De preferinţă, galben pentru a se asorta cu bentiţa şi ciucurele de la tocă. La cerere, se poate confecţiona din orice altă culoare.

Diplome de absolvire
   Diploma Onorifică se acordă pe scenă fiecărui absolvent şi decanului de suflet.Diploma este format A4, confecţionată pe hârtie fotografică sau carton colorat, înfoliat, cu o faţă sau două.
   Faţa 1 va avea un design personalizat făcut de comun acord cu absolvenţii şi designerul firmei, iar faţa 2 va fi reprezentată de o poză de grup a absolvenţilor care va fi efectuată de un fotograf al firmei.

Invitaţii Profesori
   Acestea vor fi confecţionate din hârtie fotografică sau carton colorat de către designerul firmei, fiind personalizate cu sigla instituţiei de învăţământ şi textul solicitat. Avem o gamă largă de invitaţii din import, care trebuie doar personalizate.

Foto video
   Administratorul firmei are o experienţă de 8 ani în televiziune, în funcţia de operator imagine (cameraman), aşa că lucrăm doar cu persoane calificate şi cu vaste cunoştinţe în domeniul imaginii.
Filmările se fac numai cu camere profesionale şi dotate cu toate accesoriile necesare. Se poate filma chiar si cu 2 sau 3 camere, la cerere. Festivitatea se filmează complet, fără întrerupere pentru a putea fi surprinşi toţi absolvenţii.
Preţul filmării se negociază în funcţie de numărul de camere şi de absolvenţi şi de serviciile suplimentare prevăzute în contract.
Se fac DVD-uri cu faţa personalizată cu imaginea instituţiei şi cu fotografia de grup de la festivitate.
Pentru absolvenţii de liceu oferim filmarea orei de dirigenţie, ultimele discuţii din clasă, festivitatea de absolvire si banchetul.

Sonorizare
Sonorizarea festivităţii de absolvire şi a banchetului se face, de asemenea, de către persoane cu mulţi ani de practică în domeniu şi cu sisteme audio profesionale.

Albume Absolvire
   Pentru albume, fotograful nostru va fotografia fiecare absolvent în parte înainte de începerea festivităţii, iar designerul firmei se va ocupa de partea grafică a albumului. Bineînţeles, fotograful va veni cu un studio mobil profesionist pentru a obţine o calitate superioară a fotografiilor pentru album.
   Pe lângă fotografiile pentru album, fotografii firmei vor face poze de ansamblu în timpul festivităţii, dar şi cu fiecare student în parte când îi este înmânată diploma. Aceste fotografii se livrează pe CD, care poate fi personalizat individual, cu poza doritorului sau cu o poză de grup.

Aranjamente florale şi flori pentru absolvenţi
   Asigurăm aranjamentele florale pentru masa profesorilor, buchetele care se oferă profesorilor şi florile pentru absolvenţi. Toate produsele din această categorie sunt mai ieftine cu minim 30% faţă de cele din orice florărie, deoarece lucrăm direct cu furnizorii, pe bază de comandă.
Orice comandă trebuie anunţată cu minim 3 săptămâni înainte, specificând exact tipul de floare şi de aranjament pentru că marfa este luată direct de la importatori.

Organizare banchete
    In ceea ce priveste organizarea banchetului, serviciile oferite sunt complete: stabilirea locatiei, inchirierea localului, stabilirea meniului, tort personalizat, aranjamente florale, huse scaune, decoratiuni, sonorizare, filmare & servicii foto.
Totul este realizat cu stil, rafinament si eleganta.

Având în vedere gama largă de servicii şi produse oferite trebuie aduse unele lămuriri
   Şeful de an sau reprezentantul clasei trebuie să ia legătura cu reprezentantul firmei noastre pentru încheierea unui contract în care va fi specificat numărul de robe şi de toci necesare la festivitate şi restul serviciilor pe care doriţi să vi le oferim. Şeful de an va face o listă cu numele scrise corect, cu diacritice, ale absolvenţilor, circumferinţa capului, înălţimea şi talia absolventului.

Exemplu

Numele absolventului Inaltimea Circumferinţa capului
Pop Iulian
1,72
56 cm
Gavrea Alina
1,65
55 cm

   O foarte mare atenţie trebuie acordată măsurării circumferinţei capului, care se face obligatoriu cu un metru de croitorie (nu cu ruleta), la mijlocul frunţii, deasupra urechilor (nu peste urechi) .
Tocile se livrează după încheierea contractului.
Înălţimea şi talia trebuie trecute corectin tabel fiindca dispunem de marimi diferite de robe pe taliile corespunzatoare, pentru a avea o roba care vi se potriveste perfect, astfel încât să nu fie nevoie să purtaţi un lucru în care nu vă simţiţi în largul vostru.
Pentru a elimina eventualele disfunctionalitati, la fiecare festivitate dispunem de un număr de robe mai mare cu 30-40% faţă de numărul comandat.
Robele se obţin cu 1-3 ore înaintea cursului festiv, în funcţie de numărul absolvenţilor şi locaţia cursului festiv şi pentru a putea face fotografiile pentru album.
Robele se returnează după terminarea cursului festiv şi a fotografiilor, în stare bună, nedeteriorate.
Vă reamintim că toate produsele - toca, eşarfa, diploma, insigna - vă rămân ca amintire; se returnează doar roba. În cazul deteriorarii robelor se achita contravaloarea lor.

Avem posibilitatea de a onora comenzi de pe o zi pe alta oriunde în ţară !

Fif media agentie full service din cluj napoca pt absolventi toca roba esarfa personalizata diplome de absolvire albume absolvire inchiriere toca roba robe flori toate astea pentru o festivitate de absolvire un curs festiv reusit tocaroba . De organizarea festivitatii se ocupa administratorul festivitati clujene florin ferentiu.